MUGGLE ASTROLOJİSİNDEN HARRY'NİN BURÇ İNCELEMESİ


astroloji ile ilgili görsel sonucu



 Burç severleri ve Harry Potter severleri bir arada toplayabileceğimiz bir başlıkla geldik.Harry Potter'ı daha iyi anlayabileceğimiz belki de burcuyla beraber daha yakın hissedeceğiniz bir yazı  olacak!

                                                                                   harry potter pastası gif ile ilgili görsel sonucu


 Biliyorsunuz Harry Potter 31 Temmuz 1980 tarihinde dünyaya geldi.Yani baş kahramanımız,hayallerimizde dünyasından çıkamadığımız Harry aslan burcu!Aslan burcu Pottermoreların gözleri kalp kalp!

 J.K.Rowling Harry Potter'ı kaleme alırken her karaktere ister istemez kendi ruhunu da üflüyor.Yaşadıklarıyla,insanların yaşattıklarıyla ve içinde süzdükleriyle harmanladığı her şey aslında hayranı olduğumuz kitabın derinliklerine inildiğinde fark ediliyor.Mesela en basiti Rowling'de 31 Temmuz'da doğmuştur.

 


harry potter doÄŸum günü gif ile ilgili görsel sonucu   Ä°lgili resim







Şimdi gelelim Harry'nin kişilik özelliklerini derinlemesine incelemeye..Has Gryffindorlu!


 Harry Potter'ın burcu aslan,peki aslan burcu özelliklerini tam anlamıyla taşıyor mu?Harry Potter hikayesine bir muggle astrolojisinden hayatına baktığımızda!

 Harry Potter,daha küçükken alnındaki izle şöhretine şöhret katmıştı.Bedelini çok ağır ödeyerek başladı.Aslan burcu özeliğini gösterdiği en önemli noktolardan biridir.Şöhreti sevmiyormuş gibi gözüklerde aslan burçları yaşamlarının her anında odak noktası olmak isterler.

 Harry'nin büyücü olduğunu bilmediği bir zaman söylediği cümle:

harry just harry ile ilgili görsel sonucu

 O da kendindeki değişiklikleri hissediyordu aslında yılanla konuşması gibi.Muggle olmadığını öğrendikten sonra okul eşyalarını almak için gittiği Diagon yolu'nda büyücülerin onu tanıması hoşuna gitmişti.Hatırlamayanlar o sahneyi bir daha izleyebilir.(1.30 dk'dan itibaren)







🔵Aslan burçları yöneten taraftır.Ve dediklerini yaptırırlar.Bu emir veren olarak anlaşılmamalıdır.Ama olaylar çığırından çıkarken bir kahraman gerekiyorsa aslanlar devreye girer.

🔵Sevgisi samimidir.İyimserlerdir.

🔵Gayet sabırlıdırlar.Ama sabır taşını çatlattığınız an karşınızda belirecektir."Bu günü unutma!düşüncesini kin gütme olarak görmezler.Bu sadece kendilerine olan saygılarıdır."

🔴Arkadaşları arasında kolaylıkla seçilir.Onları sadece kendisi için değil onların iyiliği içinde yönlendirir.Seçmen Şapkasına bile tavsiyede bulunmuştur ;)


Ä°lgili resim



harry potter kahramanlıkları gif ile ilgili görsel sonucu

harry potter kahramanlıkları gif ile ilgili görsel sonucu

harry potter yoldaşlık gif ile ilgili görsel sonucu



🔴 Aslan burçları olayların seyrini,riskini tartar.Karanlık zamanlarında gezegenleri Güneş,onları aydınlıkta tutar. 


Ä°lgili resim


harry potter yoldaşlık gif ile ilgili görsel sonucu

Ä°lgili resim




🔴Aslan burçlarının zor günlerinde şansları ona yardım eder.


















🔴Ve Aslan burçları kendini öyle bir sevdirirki.Yolundakiler yol arkadaşı olmakla kalmaz!




albus dumbledore  gif ile ilgili görsel sonucu


Ä°lgili resim

Ä°lgili resim





 Sıradaki yazımızda büyücülük dünyasının astrolojisinden bahsetsek ya Rowling her şeyi düşündüğü gibi bunu da düşünmüştür.


Bu arada yükselen burcuna deyinmedim.Yükselen burcu hakkında kesin bir bilgi yok ama gözle görülecek durumda!Harry'nin yükselen burcu..





 📌Diğer yazımızda yer alacaktır!Ä°lgili resim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder